123inkt.nl

Bestel nieuwe merkcartridges voor mijn nieuwe Epson printer bij 123inkt. Wordt ik gebeld: weet u dan onze huismerk cartridges goedkoper zijn EN dat daar meer in zit? Ik: ja, maar zolang de printer nog garantie heeft wil ik geen gedoe over dat ik geen merkcartridges zou hebben gebruikt. 123inkt: Epson mag geen garantie afwijzen bij gebruik van een ander merk cartridges ivm wettelijk verbod op koppelverkoop. Ik: dat klinkt nu leuk, maar als het nodig is wil ik er toch geen gedoe over. 123inkt: wij hebben zoveel vertrouwen in onze producten, dat wij dan die garantie overnemen. Ik: ok, doe dan maar jullie huismerk. 123inkt: dankuwel, die zijn natuurlijk goedkoper dan wat u besteld heeft, dus we vullen uw bestelling aan met extra cartridges. Dat komt dan natuurlijk boven uw bestelbedrag uit, maar dat krijgt u dan van ons kado. U heeft ze morgen in huis. Ik: topbedrijf!

Vandaag besteld, gebeld en bestelling aangepast, morgen in huis.

Zie boven

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, hier doen wij ons best voor. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk