Toolnation

Wil een bestelling annuleren maar ze geven aan dat dit niet kan omdat het automatisch systeem is. Ik kan het product retoursturen en dan kunnen ze de order verwerken.

Het product is pas over een maand leverbaar, reken daar nog eens verwerkingstijd + retoursturen bij op. Oplossing bij de helpdesk als die al bereikbaar is komt er ook niet.

Ik heb geen zin om zo lang te wachten of een spelletje te spelen. Rechtsbijstand neemt het over in communicatie, want ik vind dat je dit niet kan maken richting een klant.

Toevoeging; de eerste termijn die rechtsbijstand had gesteld is verlopen, ondanks belofte annuleren order zowel telefonisch als een credit nota gestuurd, geen bedrag ontvangen. Inmiddels een 2e termijn gesteld om het op te lossen, waarna en kosten en rechterlijke stappen genomen kunnen worden om geld terug te vorderen

Vanwege bovenstaande redenen. Soms geeft het telefoonnummer aan dat ze niet open zijn en dan geven ze openingstijden door waarin je op dat moment gewoon belt. Mail reageren ze met standaard reacties op, terwijl je een uitgebreide mail stuurt met meerdere vragen. Oplossingen bieden ze niet aan.

Scorekaart voor Toolnation