AlgemeenGeen mogelijkheid om te retourneren.
Het betreft als je iets zakelijk bestelt je het niet meer terug kan sturen.
Dit is wettelijk zo, maar ik heb nog nooit een winkel meegemaakt die klantonvriendelijk genoeg is om dit te handhaven bij een enkel product.
Goed de kleine lettertjes lezen of ergens anders bestellen.
"Echter in uw geval betreft het een zeer specifiek en duur product"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Een 10gbe switch van 230 euro. Volgens mij is dit niet bepaald duur voor computer apparatuur maar dit kan aan mij liggen.
"Daarnaast heeft u een mail gekregen van bevestiging van bestelling, een mail met factuur en een mail met trackinginformatie. En uw bestelling is keurig de volgende dag geleverd."
Ik zou het graag controleren echter heb ik slechts een factuur en beoordelingsformulier achteraf ontvangen. Geen bevestiging en tracking.
Acceptabel. Niet makkelijk om track&trace code te vinden, en geen mail om je op de hoogte te brengen van de status en verwerking van je bestelling.
Beste BerendSalverda,
Zakelijke bestellingen waarbij het product ongebruikt en in een ongeopende verpakking zit kunnen zonder problemen retour.
En zelfs wanneer het wel gebruikt is doen we meestal niet moeilijk. Echter in uw geval betreft het een zeer specifiek en duur product wat voor ons heel moeilijk is om dit weer als 2e kans te verkopen. Dus daarom kunnen we het in dit geval niet retour nemen.
Het is jammer dat we in 99% van de gevallen niet moeilijk doen en als we dan een keer iets niet retour nemen wordt dit meteen afgestraft met een mooie review.
Freek van de Looveren
My Media Center B.V.