123inkt.nl

- Op de website op veel plaatsen aangeven "Vandaag besteld, morgen in huis", maar dit niet waarmaken en beroerde lantenservice

- Nergens een disclaimer te vinden dat het iets langer kan duren, omdat ze het druk hebben bij 123Inkt
- Direct nadat je betaald hebt, krijg je wel een waarschuwing te zien dat de levering later gaat plaatsvinden. Waarom kon die waarschuwing niet voor het afrekenen?
- Het werd pas 2 dagen later verstuurd door 123inkt. De vertraging van PostNL kwam hier nog bovenop.

25 minuten gewacht om van 7e in de wachtrij, 3e in de wachtrij te worden. Er zit dus 1 persoon alle telefoontjes af te werken voor een webshop die duizenden klanten per dag bedient.

Goed dat je dit kenbaar maakt. We kunnen ons voorstellen dat je teleurgesteld was toen je las dat de levering langer kon duren. In principe worden (nagenoeg) alle bestellingen nog op tijd ingepakt en verstuurd.

Echter zijn wij hierin ook afhankelijk van de bezorgdiensten. Ook hierbij zijn geen vertragingen bekend, toch is het aantal online bestellingen afgelopen jaar enorm gestegen waardoor het bij alle bezorgdiensten een stuk drukker is dan normaal. Hierdoor kan het gebeuren dat je bestelling iets later is dan normaal.

Uiteraard is onze klantenservice groter dan één persoon en doen wij ons uiterste best de wachtrijen zo kort mogelijk te houden.

We willen je vragen een e-mail te sturen naar webcare@123inkt.nl met daarin de verwijzing naar je klacht op trustpilot, zodat wij kunnen kijken of we iets voor je kunnen betekenen. We zien je e-mail graag tegemoet.

Groetjes, het team van 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl