Amazon.de

Prima winkel met goede prijzen en service, maar de klantenservice is alleen te bereiken door mensen met wat betere scholing.

Alles snel binnen, soms in verschillende verzendingen ookal zijn producten tegelijk voorradig.

Een product wat ik er had gekocht ging defect. Er is geen telefoonnummer te vinden wat je kunt bellen en er is ook geen chat-mogelijkheid. Je kunt alleen aangeven dat je zelf gebeld wil worden (vaag). Wordt meteen gedaan en je wordt meteen in de wacht gezet.
Persoon aan de lijn spreekt Nederlands, maar wist me niet te helpen aan een vervangend product en zei dat ik alleen geld terug kon krijgen (product is inmiddels 30% duurder). Na nog een gebeld te laten worden, kon ik nog steeds niet worden geholpen. Reparatie ging volgens haar via een andere afdeling. Moest contact opnemen in het Engels of Duits door stappen te volgen die ook niet konden of niet op de site waren te vinden. Uiteindelijk geholpen door de site op Engels te zetten. Ineens was er een chat mogelijkheid en mr. Gupta kon me binnen 10 minuten helpen aan een nieuwe order voor 0 euro en een retoureticket voor het defecte product. Al met al dus goede service, maar een vreselijk gedoe om dat punt te bereiken...

Scorekaart voor Amazon.de