AlgemeenHet amazon systeem is gemaakt om je te mislijden en je zo veel mogelijk geld te laten uitgeven, zelfs meer nog dan de meeste andere webshops. Echter als je weet hoe het systeem werkt kan je er geweldige deals vinden voor de prijs. Ik heb altijd alles binnen gekregen wat ik heb besteld, en ook de klantenservice heeft mij altijd binnen een dag beantwoord. Echter is de klanterservice nogal irritant in werking soms.
VerzendingEigenlijk alles wat ik heb besteld was vlot binnen, of ik kreeg al een waarschuwing dat het langer zou duren. Niks over te klagen dus.
KlantenserviceEen matige voldoende. Ze reageren snel en persoonlijk. Maar soms zullen ze ineens je Engelse bericht niet meer begrijpen als het bij de verkeerde persoon in de mailbox komt, dan krijg je ineens een bericht dat ze je niet begrijpen in het Engels. Daarna stuur je een nieuwe mail en kan je weer door in het Engels, heel apart.
Daarnaast proberen ze je ook zo vlot mogelijk te helpen zonder echt te verdiepen in je probleem. Als dit lukt is het prima, maar als het na 3 berichten nog niet is opgelost om even een verkeerde productomschrijving aan te passen gaat de verwachting ver achteruit.