Computer-Bestel

Op 22 januari 2021 heb ik bij Computer-Bestel een pc besteld. Deze heb ik op hun website samengesteld. Ik had mijn twijfels of ik wel de juiste produkten had gekozen en belde daarom het bedrijf even op voor advies. Er werd even meegekeken wat ik had samengesteld en gaven me advies om e.e.a. nog te wijzigen met redenen omkleed. Super service dus. Was dan ook zeer tevreden en heb ook gelijk die middag de pc besteld.

Op de website staat dan de pc binnen 2-3 werkdagen wordt geleverd. Na een week heb ik even gebeld waar mijn pc bleef waarop ik te horen kreeg dat zij aan het proberen waren om de gevraagde videokaart die ik wilde hebben te krijgen maar dat dat op dit moment erg moeilijk was omdat alles is uitverkocht. Dat klopt ook want op andere websites heb ik gekeken en overal was de videokaart die ik wilde hebben "niet in voorraad". Na twee weken nog eens gebeld en nu hebben ze een "leenkaart" erin gezet hoewel die ook al moeilijk is te krijgen. Ze konden wel een nog lagere kaart erin zetten maar dan zou ik teveel moeten inleveren in vergelijk met wat ik had besteld.

Ik ben zeer bevreden over de behandeling en advies die door het bedrijf wordt gegeven. Heb nu de pc binnen en loopt als een trein. Nu is het wachten nog op de videokaart die er eigen in moet. Op het moment dat die binnenkomt wordt ik gebeld en kan ik de pc zonder kosten terugsturen en wordt de bestelde videokaart erin gezet . Ik heb zo'n service nog eigenlijk nergens meegemaakt als ik eerlijk moet zijn.

Ik kan ook iedereen die een game-pc wil hebben aanraden om op hun website de pc samen te stellen naar eigen wensen en eventueel om advies vragen. U zult zelf ervaren dat de persoon die je aan de lijn krijgt verstand van zaken heeft en u vriendelijk met goed advies te woord zal staan.

Scorekaart voor Computer-Bestel