YourMacStore

Hmm, ik sta er erg dubbel in.....

Een week of twee a drie geleden had ik bij YourMacStore een MacBook Air M1 besteld. Deze werd op tijd afgeleverd. Tot zover niets dan lof. Echter, bij het opnenen van de doos viel mijn oog direct op een verkeerde toetsenbord indeling. Omdat ik bij een Nederlandse webshop bestel, verwacht ik ook een NL-toetsenbordindeling te krijgen te meer, omdat er geen melding van een afwijkende toetsenbordindeling werd gedaan op de website. Nadat ik hiervan melding had gemaakt kreeg ik een korting aangeboden. Deze had ik bijna geaccepteerd, maar toen ik 's avonds de doos verder opende, kwam ik tot de ontdekking dat tevens een niet-Nederlandse laadstekker werd meegeleverd. Omdat dit voor mij niet werkbaar was, had ik een retouraanvraag gedaan. Deze werd vlot afgewikkeld.

Omdat ik de MacBook Air M1 heb moeten terug sturen, omdat ik niet een verkeerd bestelde, maar een verkeerd geleverde MBA M1 had ontvangen, heb ik een verzoek ingediend mij de ten onrechte door mij gemaakte kosten van de retourzending aan mij uit te betalen. Dit was bijna 2 weken geleden, maar ondanks alle goed bedoelde reacties, dat de betaling onderweg is, heb ik deze retourbetaling tot op heden nog altijd niet mogen ontvangen.

Dus, ja, ik sta er dubbel in, maar vanwege een verkeerd geleverde MBA M1 en de nog niet ontvangen retourbetaling kan ik niet anders dan deze negatieve beoordeling achter te laten.

Deze beoordeling is aan verandering onderhevig e.e.a. afhankelijk van de verdere afwikkeling.

Edit: naar aanleiding van mijn negeatieve review kwam alles in een stroomversnelling. Binnen 15 minuten n.a.v. mijn e-mail naar Kevin van YMS, had ik de terug betaling ontvangen. Naar aanleiding van deze ontwikkeling heb ik mijn review aangepast.

Dus, ja, uiteindelijk is alles goed gekomen. Echter, voor deze jongens is wel nog een schone taak weggelegd om hun processen, want waarom heb ik zonder verdere kennisgeving een onjuiste MBA M1 ontvangen en waarom krijg ik nu ondanks de eerdere toezeggingen pas direct na mijn negatieve review wel de terug betaling op mijn IBAN, nader onder de loep te nemen en deze daar waar nodig aan te passen.

Succes!

Prima!

Zie mijn toelichitng die ik heb geschreven bij de Algemene Beoordeling.

Beste RicoK,

Dank voor je review!
Vervelend om te horen dat de terugbetaling nog niet is gedaan. Uiteraard begrijpen we dat wanneer er iets anders geleverd is dan verwacht je hoopt op een snelle afhandeling. Ik hoop dit dan ook snel met je te kunnen regelen.

Zou je een mail willen sturen naar contact@yourmacstore.nl t.a.v. Kevin. Graag met vermelding van het ordernummer en ons “Tweakers-contact”. Ik zal het dan vandaag voor je uitzoeken.

Kevin
Team YourMacStore