Computer-Bestel

klantenservice van niks. Je zou denken in corona tijd dat je nog een bestelling kan annuleren? Eerst Nee, daarna Ja dat kan maar ze halen er wel mooi je geld voor het samenstellen van af.

Wat raar is want zelfs de 2 systemen waren nog niet af. Er zat geen Windows op / drivers enz want 1 miste nog een grafische kaart en de andere.. Ja lees hieronder en lijkt mij niet dat ze die testen en installaties in minder dan een uurtje fixen. Dus je betaald voor niks. HET IS DIEFSTAL!

Wat wel leuk is als je wilt dat je systeem prioriteit krijgt ga per direct annuleren. Want eind vrijdag bel ik voor een update en geven ze aan nee de systemen duren nog lang door de grafische kaarten... Maandag ochtend bel ik om te annuleren en nee dat kan niet en opeens een halve dag verder is er opeens wel 1/2 klaar.

Maar even serieus jullie communicatie naar de klant kunnen jullie echt verbeteren:
1) Meer mailtjes met updates.
2) Als ik bel zei men steeds wat anders dat is ook echt heel raar. Eerste keer bellen zei men u heeft ongeveer 100-200 voor je. Daarna: sorry meneer ik kan en mag dat niet zeggen... Raar weer.

Ik hoop dat iedereen het leest. Want ik wens niemand dit!

Even op de reactie reageren zodat men echt een duidelijk beeld krijgen.

Ook wat hieronder staat klopt weer half, omdat de levering te lang duurde heb ik aangegeven dat ik toch een leenkaart wilde ontvangen mits 1 van de systemen klaar waren. Dus weer komt naar voren dat de klantenservice waar persoon x niks van weet, maar persoon y weer wel! Super eenduidige communicatie. NOT!

Tot slot De samenstelkosten rekenen terwijl je (bijna) niks gedaan hebt? Daar gaat denk ik niemand mee akkoord. Voor wat wel? Het installeren en testen van de systemen hebben jullie niet gedaan (het was immers incompleet). Dan wil ik ook wel gratis 120 euro ontvangen.

Dus u koopt ook een auto zonder moter? En betaald dan wel al? Want ja toch hebben wij u auto in "elkaar" gezet. Ik denk het niet. Dus wilt u ook 120 euro weggeven? Nee, bewaar dat lekker voor iets anders. Zet hem zelf in elkaar en vertrouw nooit op Goedkoop, want dat is duurkoop. Anoniem zijn hoeft niet maar gehele voor en achternaam deel ik niet overal. Daarbij is het op tweakers verboden. Daarom zijn de reviews op de andere platformen niet gewijzigd. Het bedrijf wilt natuurlijk niet van tweakers verbannen worden. Daarbij dit zegt overigens niks over een review... Nogmaals de review is voor toekomstige klanten en niet voor een gefrustreerde man die nu ruim 4000 euro misloopt. Ik hoop echt dat iedereen dit zal lezen en een andere webshop kiest. Ook kijk anders in de historie op trustpilot, dit heeft computer-bestel vaker geprobeerd, ik ben niet de enige. Echter zorg ik ervoor dat iedereen deze review zal lezen.

Beste Anoniem,

----------------------------------------------------------------------------------

Je hebt aangegeven dat je Anoniem wil blijven en niet bij echte naam wil worden genoemd op dit platform. Aangezien wij jouw verzoek respecteren hebben we daarom je naam weggehaald.

Deze review is een mooi voorbeeld van een consument die onwaarheden en valse beschuldigingen plaats over een bedrijf maar wel met zijn naam anoniem wil blijven. De reden hiervoor is goed te bedenken.

Dank voor je vijf geplaatste reviews op verschillende review kanalen (Google, Tweakers, TrustPilot, KiyOh en Nederlandreview.nl).

Op Black Friday heb je bij ons twee computers besteld met een RTX 3000 kaart erin. Wellicht voor de meeste bekend is er op dit moment een gigantisch wereldwijd tekort van deze type videokaart. Hierdoor zijn er enorm lange wachttijden op deze producten (iets wat we meerdere keren voor, tijdens en na het bestellen hebben gecommuniceerd).

Om te zorgen dat je toch snel gebruik kon maken van je aankoop. Hebben we een Hotswap service in het leven geroepen. Dat betekende dat je aankoop snel geleverd kon worden met een tijdelijke leen videokaart waarna je later de computer kon laten ombouwen met de door jouw bestelde videokaart zodra deze bij ons binnen zou zijn.

Je hebt bij het bestellen expliciet aangegeven (ondanks de lange levertijd) dat je de computers niet geleverd wilde krijgen met een leenkaart en dat je bereidt om (lang) op de computers te wachten.
De bestelde computers hebben we in de tussentijd gebouwd en getest met de leenkaarten erin, maar op jouw verzoek dus niet verzonden.

Na 2 maanden heb je besloten om niet langer te wachten. Je hebt de bestelling geannuleerd. Jouw annulering hebben we doorgezet en het aankoop bedrag hebben we terug gestort. De kosten die wij hebben moeten maken voor het bouwen van de computers ( € 120,- conform de voorwaarden ) hebben wij in mindering gebracht. Deze kosten waren tijdens het plaatsen van je bestelling kenbaar en hier heb je nadrukkelijk akkoord op gegeven dat deze kosten in rekening worden gebracht bij annulering.

Wij weten oprecht niet hoe wij deze negatieve ervaring bij jou hadden kunnen voorkomen. Immers wij hebben alles uitgevoerd naar jouw wensen en hebben je vooraf duidelijk en transparant over de levertijden gecommuniceerd.

Toch hoop ik dat je wellicht ergens anders meer geluk hebt met het uitzoeken van de computers. Al denk ik niet dat je qua levertijden en aankoopbedragen nu beter uit bent…

Johan van Computer-Bestel.nl

Scorekaart voor Computer-Bestel