AlgemeenKOOP NIET BIJ TVREUS!!!! ZIJ ZIJN ER NIET VOOR DE KLANT. DE EIGENAAR HEEFT HET TE DRUK MET ANDERE BEDRIJFJES DIE HIJ HEEFT EN DE WERKNEMERS NEMEN DE KLANTEN NIET SERIEUS EN LACHEN ZE GEWOON UIT!
ZE WILLEN ZOVEEL MOGELIJK GELD UIT HUN KLANTEN HALEN EN ZEGGEN DAAROM NAAR MIJN IDEE DAT TV’S NIET LEVERBAAR ZIJN ZODAT DE KLANT TOCH NOG DE 66 EURO EXTRA BETAALD. KEER NA KEER.
ECHT WAAR VOOR IEDEREEN; GA TOCH GEWOON NAAR DE MEDIAMARKT OF EEN ANDERE BETROUWBARE WINKEL TOE.
Ik heb op 29-12-2020 een televisie besteld bij TVReus omdat de prijs mij goed leek en op de website staat; Vandaag besteld is morgen in huis. Dus dan zou ik de volgende dag een nieuwe televisie hebben.
De oude tv was kapot gegaan dus was ik blij dat de TV de volgende dag binnen zou komen, nooit te denken dat we hier nu bijna 6 weken verder ben en nog steeds geen TV heb en me geld kwijt ben!!
Als je TVReus belt dan mag je eerst 10 minuten in de wacht hangen, vervolgens als je een probleem uitlegt is er niemand die dit snapt… Ik ben uitgelachen door personeel, er is meerdere malen tegen me gelogen & oplossingsgericht zijn ze niet!!!!
Ik waarschuw echt iedereen, KOOP HIER GEEN TV!!
Hieronder zal ik mijn complete verhaal vertellen…
29 december heb ik de tv besteld, doordat de levering een stuk langer duurde heb ik op 14 januari het aflever adres laten veranderen. Dit heb ik 3 keer via de mail gedaan omdat ik op mijn eerste 2 mails geen duidelijk antwoord kreeg of het afleveradres nu gewijzigd was. Na mijn 3de mail kreeg ik schriftelijk toegestuurd dat het afleveradres gewijzigd was.
Na zo’n beetje dagelijks contact met TV Reus kreeg ik na 4 weken wachten te horen dat de TV die ik besteld had er nog niet was en dat dit nog wel even kon duren….
Dus er werd mij dit keer een voorstel gedaan om een ander model uit te kiezen als ik 66 euro bij zou betalen. Ik was het hier niet helemaal mee eens maar dit was de enige manier om binnen 2-3 dagen toch een TV in huis te krijgen. Dus toen ik het betaalverzoek binnen kreeg heb ik dit meteen betaald en terug gebeld om te kijken of zij konden zien of de betaling door was gekomen.
De betaling was doorgekomen en de volgende dag zou mijn TV naar PostNL gebracht worden. Ik kreeg een track and trace code de volgende dag en was blij! Ik nam de avond vrij van werk zodat ik de TV aan kon nemen van de PostNL.
MAAR toen ik op de PostNL app keek naar het aflever adres zag ik het oude adres hierop staan.
Ik heb meteen gebeld naar TVReus en zij zouden contact opnemen met PostNL en mij terug bellen of het adres gewijzigd was.
Na 2 uur was ik nog niet terug gebeld dus belde ik maar terug.. Nee hoor er was nog geen contact geweest met PostNL, dat ging de jongen aan de telefoon nu wel doen en ik kon na een uur weer terug gebeld worden..
Nu raden jullie het al; ik werd weer niet terug gebeld. Dus na weer 1,5 uur heb ik ze gebeld en gevraagd of alles gelukt was. De jongen van TV Reus dacht het wel dus ik moest maar thuis blijven en wachten om te kijken of PostNL zou komen.
De PostNL bezorger kwam die avond dus nooit, hij was bij het oude adres.
De dag erna hing ik in de ochtend weer meteen aan de telefoon & het pakket zou die dag wel op mijn juiste adres geleverd worden.. Ik wilde zekerheid hebben want de PostNL app gaf dit niet aan, jawel meneer wij hebben het geregeld dus ze komen vanavond. Ook deze avond kwam het pakket weer niet.
De volgende dag was ik het zat en vroeg ik om David aan de telefoon te krijgen, dit schijnt de werkgever te zijn van TV Reus.
Ik mocht weer over 1,5 uur terug bellen want David was met lunch pauze… Ik vroeg meteen aan de telefoon hoe hij een lunch pauze kon hebben van 1,5 uur?! Restaurants zijn niet geopend dus daar kan hij niet heen en ik heb nog nooit iemand in mijn hele leven gezien die 1,5 uur pauze kon houden om te eten..
Na 1,5 uur belde ik weer terug en kreeg ik een andere jongen aan de telefoon. Ik vroeg hem of David al terug was.. toen zei de jongen van TV Reus; David? Die is er vandaag niet meneer hij heeft het erg druk met zijn andere bedrijven dus wij zijn er om u te helpen.
Toen dacht ik even dat ik echt niet goed werd, er werd gewoon tegen me GELOGEN door de jongens aan de andere kant van de lijn. Ik zei dat ik er niks van begreep, alles duurde weken en ze beleven om MEER GELD VRAGEN en nog had ik niks en zat gemiddeld zo’n 30-90minuten met ze aan de telefoon.
Er werd mij opnieuw beloofd dat de volgende dag de TV bezorgd zou worden met een eigen chauffeur van TVReus. De volgende ochtend (vandaag) werd ik gebeld door TV Reus; Hallo meneer ik wilde u even doorgeven dat de bezorgen vanmiddag rond 3 uur zou gaan rijden en ik was nummer 14 op de lijst. Gaat u er maar vanuit dat er tussen 5 en 8 bij u bezorgd wordt vandaag.
Drie uur later ontvang ik een telefoontje van TV Reus, dit keer was het de jongen die al eerder tegen mij gelogen had en me uit heeft gelachen. Hallo meneer, IK WILDE EVEN DOORGEVEN DAT UW TV DIE U BESTELD HEEFT NIET GELEVERD KAN WORDEN OMDAT DEZE NIET VOORRADIG IS.. MAAR VOOR 66 EURO EXTRA KUNT U WEL EEN ANDER MODEL KRIJGEN.
Ongeloofelijk! Ik had al een keer 66 euro betaald boven op de bijna 500 euro voor een tv en dan moet ik nu nog een keer 66 euro gaan betalen?! Om vervolgens weer dagen bezig te zijn met TV Reus en niks ontvangen…
Ik wil niks meer ontvangen van TVReus en heb alles gecanceld. Ik wil geen geld geven aan bedrijven die de koopovereenkomst niet kunnen waarborgen!! Nu moet ik minimaal een week wachten tot ik mijn geld terug krijg, ook dit zal ongetwijfeld fout gaan.
DUS NOGMAALS; KOOP NIET BIJ TVREUS!!!! ZIJ ZIJN ER NIET VOOR DE KLANT. DE EIGENAAR HEEFT HET TE DRUK MET ANDERE BEDRIJFJES DIE HIJ HEEFT EN DE WERKNEMERS NEMEN DE KLANTEN NIET SERIEUS EN LACHEN ZE GEWOON UIT!
Nooit geleverd, ik wacht nog steeds en leugen na leugen over de verzending van TV door TVReus
Klantenserviceer wordt tegen je gelogen, je wordt uitgelachen en niemand neemt je serieus.. heb nog nooit zulke slechte klantenservice meegemaakt. Ik heb in totaal in bijna 2 maanden tijd zo'n 26 uur aan de telefoon gehangen!! Wie heeft daar tijd voor?