AlgemeenIk heb nu meerdere bestellingen gedaan bij deze winkel voor het smart maken van mijn huis. Denk hierbij aan hue beweging sensoren en lampen. Website is overzichtelijk en prijzen scherp. Wellicht via Amazon nog iets goedkoper te vinden maar ik bestel persoonlijk liever bij een Nederlands bedrijf
De laatste bestelling bleef "hangen" omdat er iets niet op voorraad was. Na contact met de klantenservice kreeg ik de keus om nog even te wachten of in delen te versturen. Zonder extra kosten!
Fijn dat je in deze tijd ook zelf mag kiezen of je het snel nodig hebt en alvast een deel krijgt of je ook milieubewust kunt kiezen om even te wachten en minder CO2 uitstoot veroorzaakt met extra pakketjes bezorgen.
Ondanks dat ik super goed geholpen ben door de klantenservice en ze hartstikke vriendelijk zijn (met de zachte G) geef ik niet de maximale stemmen. Het zou namelijk nog veel mooier zijn dat ik niet zelf contact op moest nemen maar ze in vervolg zelf bellen/mailen als een bestelling langer duurt. Misschien doen ze dit normaal wel maar nu even niet met de enorme drukte rondom Corona. Dit is in ieder geval wat ik heb ervaren.
Meerdere bestellingen gehad en alles netjes verpakt, zonder schade ontvangen. Levering is ook altijd snel en volgens aangegeven verwachte levertijden per product. Zelfs tijdens Corona drukte in november/december/januari
KlantenserviceOndanks dat ik super goed geholpen ben door de klantenservice en ze hartstikke vriendelijk zijn (met de zachte G) geef ik niet de maximale score. Het zou namelijk nog veel mooier zijn dat ik niet zelf contact op moest nemen maar ze in vervolg zelf bellen/mailen als een bestelling langer duurt. Misschien doen ze dit normaal wel maar nu even niet met de enorme drukte rondom Corona. Dit is in ieder geval wat ik heb ervaren.