AlgemeenEr werd geen informatie verschaft over de stock van het product of dat het om een pre-order zou gaan. De site insinueerde dat het product in stock is.
VerzendingASUS GeForce RTX 3080 TUF 10G GAMING 10GB besteld op 24/09/2020. Nooit nog iets van gehoord. Op de website stond niet vermeld dat de kaart niet in stock was of dat het om een pre-order zou gaan. Gewoon, een knop "buy".
KlantenserviceIn December dan maar zelf gevraagd hoe het er mee zit: "Deze bestelling werd ondertussen meer dan 2 maanden geleden geplaatst en ik heb nog niets mogen ontvangen. Op zen minst kan u laten weten dat er serieuze vertragingen zijn."
Als antwoord: "Zoals U en iedereen weet, zijn er serieuze problemen i.v.m. de voorraad van de RTX 30... reeks. Dit was van het begin al geweten.
Het is onmogelijk voor ons om iedereen iets te laten weten. Wij krijgen dagelijks +100 mails met die vraag."
Na nog wat aandringen krijg ik te horen dat de "OC" versie wel af en toe in stock komt. De OC versie is eigenlijk dezelfde hardware die ze voor 10 euro meer verkopen. Ik zeg dat ze me die mogen opsturen en dat ik de meerprijs van 10 euro zal betalen. Hun reactie, je moet je vorige bestelling annuleren en de OC versie opnieuw bestellen. Klein detail, de prijs is sinds september met 200 euro gestegen (nu in januari al met 500 euro). Daarna geen antwoorden meer ontvangen.