Kabelshop.nl

Komen afspraken niet na die ze beloven, te late levering en terugbetalen is een drama het is een kabelstrop geworden.

Voor 24 uur besteld was eind november helaas niet de volgende dag verzonden en 4 dagen later geleverd, maar mogelijk lag dat aan PostNl.

Begin december deze bestelling teruggestuurd, die helaas niet voldeed aan de verwachting. Enige positieve, ik hoefde geen kosten te betalen

Op 17 december bericht gekregen dat het artikel was ingeboekt en ik binnen 5 tot 10 werkdagen het aankoop bedrag terug zou hebben op de rekening.

En toen begon het.....

Eind december niets op de rekening !!

Half januari niets op de rekening, maar het zou goedkomen, Binnen 10 dagen zou ik het ontvangen.

Vandaag 29 januari opnieuw contact gehad en jazeker....vandaag is mijn lucky day.... ze gaan betalen. Heb nog meer even gevraagd hoe laat ze denken te betalen want het vertrouwen is ondertussen niet meer zo best in deze stropshop en wat denk je......17:30 nog steeds niets.

Waar kan je de Winnaar Shopping Award kopen want 4 jaar op rij gewonnen lijkt mij wat onwaarschijnlijk.

Het gaat mij niet om die €30, maar wel om de afspraken en beloftes op de site, schrijf geen onzin zoals:

⭐ Winnaar Shopping Awards 2016, 2017, 2018 én 2019.

✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! Gratis verzending vanaf €30.

Beste Klant,

Bedankt voor uw beoordeling,

Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent met onze service.
Wij kijken graag met u mee, zodat wij tot een oplossing kunnen komen.
Helaas kunnen wij via Tweakers geen klantgegevens herleiden. Wij willen u vragen contact met ons op te nemen via info@kabelshop.nl zodat wij dit zo snel mogelijk kunnen afhandelen.
Alvast bedankt,

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Nog een fijne dag toegewenst,

Team Kabelshop.nl

Scorekaart voor Kabelshop.nl