HardwareWebwinkel.nl

Prijzen zijn laag, maar de klantenservice van de winkel is waarvoor je betaald. Je krijgt het product wat je koopt. Maar mocht er iets mis gaan, verwacht dan niets. Geef liever 2 euro meer uit bij een fatsoenlijke winkel.

Ik heb m'n processor ontvangen binnen de termijn.

Ik had een processor besteld en de autocomplete van mijn browser had mijn bedrijfsnaam erbij gezet. Toen mijn moederbord kapot bleek te zijn wilde ik de processor terugsturen en een nieuw moederbord en processor bij ze bestellen. Maar ze wilde de processor niet terugnemen omdat ik een zakelijke klant was en ik de verpakking had geopend (lees: zegel verbroken). Ook al gaf ik aan dat dit niet het geval was en ik de bestelling had gedaan met mijn persoonlijke e-mailadres en bankrekening. Toen ik dit aangaf kreeg ik terug dat m'n bestelling maar beter had moeten controleren. Hij zal wel in z'n recht staan, maar voor klantvriendelijkheid en service betaal ik met liefde twee euro meer. Mij hoeven ze hier niet meer terug te verwachten.

Zoals de meneer hieronder aangeeft heb ik het adres kunnen controleren. Maar met een bedrijf dat ingeschreven is op je woonadres heeft dat niet zoveel zin. Je hoopt bij een fijn bedrijf gewoon dat ze een beetje menselijk zijn en meedenken, maar dat is hier absoluut niet het geval.

Goedemiddag,

De wet Kopen op Afstand is een consumentenrecht. Dit betekend dat een consument de aankoop binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen terug mag sturen waarna het volledige aankoopbedrag terug wordt betaald.

U bent echter bedrijf en valt daardoor geheel buiten deze regel. U zegt dat het invullen van de bedrijfsnaam een "autocomplete" ongelukje was, maar u heeft het adres tot twee keer toe bevestigd tijdens het bestellen.

Indien het product nog ongeopend is, dan is het geen probleem voor ons en nemen we het product terug zoals ik u al voorstelde. Het product is echter door u al in gebruik genomen en derhalve niet meer als nieuw verkoopbaar waardoor wij uw verzoek om retour hebben afgewezen.

Het spijt me dat ik u niet verder kon helpen, ik heb u geadviseerd om de Vraag en Aanbod sectie van deze site te benutten.

M. van Rooij - HardwareWebwinkel.nl

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl