AlgemeenBestelling plaatsen gaat prima. Het is wat vreemd dat je eerst een bestelling plaatst, en daarna apart betaalt. De betaalstatus is ook niet direct bijgewerkt na een betaling met iDeal.
KlantenserviceHet product was op voorraad, de voorraadstatus stond ook op groen in mijn order. Echter, de bestelling werd niet verzonden. Na een vraag per chat te hebben gesteld, bleek dat het product helemaal niet op voorraad was en ook niet zou komen. Dan gaat het op drie manieren mis:
- houd je voorraadinformatie op orde
- als er iets niet klopt, informeer je klanten pro-actief in plaats van dat zij navraag moeten doen
- als er iets mis is, los je het op in plaats van alsnog ‘nee’ te verkopen.
Ik bestelde bij 4Launch omdat ik (in het verre verleden) goede ervaringen met ze had, en ik benieuwd was hoe ze zichzelf herpakt hadden na alle wisselingen van de wacht. Dat viel vies tegen.
Positieve noot: mijn geld was snel daarna terug op mijn rekening.
Beste,
Wij vinden het vervelend dat u een vervelende ervaring heeft overgehouden aan het bestellen bij ons. Wij laten onze producten leveren vanuit externe magazijnen waar wij de voorraadinformatie ook van verkrijgen, helaas kan hier soms een afwijking in zitten Uiteraard begrijpen wij wel dat dit voorval u nogal wat frustratie heeft opgeleverd. Zou u uw informatie willen doorsturen naar info@4launch.nl? Dan kijken wij graag naar wat wij voor u hierin kunnen betekenen.
4Launch