Wehkamp

Artikel was makkelijk te vinden via de pricewatch van Tweakers, duidelijke product pagina met de nodige foto's en specs van het product. Genoeg betalingsmogelijkheden, iDeal, creditcard tot er met achteraf betalen. Dat zit bij Wehkamp wel goed.

De tracking van je bestelde artikel valt ook goed te volgen via je account, dat zie je niet bij elke webshop.

Bestelling geplaats om 23:30 's avonds en de volgende dag rond het middaguur al in huis, ideaal. Alleen het verpakkingsmateriaal had wel iets beter gemogen. Het bestelde artikel, een headset met een waarde van 200 euro was verpakt in een plastic zak. Dit had beter gekund in een doos met luchtkussentjes of iets dergelijks.

Het is niet bepaald een t-shirt of broek..

Goedemiddag,

Bedankt voor de positieve en duidelijke review, het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. De feedback die u geeft over de verzending vinden wij zeker belangrijk en we staan hier altijd voor open!
Indien u verdere details hierover of andere verbeterpunten kwijt wil, mag u dit doormailen naar socialmedia@wehkamp.nl samen met uw klantnummer en geboortedatum. Dan pakken we dit verder op.

webcareteam Wehkamp

Scorekaart voor Wehkamp