HelloTV

Met name via de chat goeie adviezen gehad. Ook het inruilen was een optie, maar uiteindelijk niet gedaan. Het onderhandelen ging ook prima de aanbiedingen waren direct al scherp. Na het vergelijken van de verzekeringen bij de verschillende aanbieders sloeg de weegschaal door naar PLATTETV.nl. Ik ben uit gegaan van een long list. Daar de ervaringen van gecheckt op internet. Waardoor de lijst korter werd. Verder op prijs gecheckt t.o.v. advies prijs. Toen contact gezocht via chat of mail met de short list kandidaten. Uiteindelijk 2% verschil en bleef de inhoud van de verzekering over qua afweging. Daarbij was de verzekering van PLATTETV korter maar breder. Niet alleen een pixel verzekering maar ook een service verzekering, 4 weken uitproberen, etc.

Ik heb een paar chat sessies gehad met verschillende personen. Ronald, Ivo, Tim en nog 2 andere. Allemaal even vriendelijke en behulpzaam. Ik heb geen druk gevoeld tijdens de chats in de vorm van je moet nu kopen. Dat gaf mij ook een goed gevoel.

Scorekaart voor HelloTV