tink.nl

Scherpe prijzen. Paar keer wat besteld, oa een Tado set, dat werd snel geleverd, zonder problemen. Op 21 december een Sonos ARC+Sonos Sub 2.0 en 2x Sonose One SL besteld, maar die wordt waarschijlijk pas ergens in maart (!!) geleverd.

Op 21 december een Sonos ARC+Sonos Sub 2.0 en 2x Sonose One SL besteld.

De twee Sonos One SL's werden de volgende dag verzonden. Bij bestellen zag ik al wel dat de Sonos ARC en Sonos Sub 20-25 werkdagen levertijd hadden. Toen die bijna voorbij waren wat heen en weer gemaild, zonder een echt duidelijk antwoord, kreeg ik op 18 januari een mail dat de ARC en Sub 3.0 pas in maart (!!) geleverd gaan worden. Als compensatie kreeg ik een Philips hue White E27 Bluetooth - Ledlamp, maar daar zit ik eigenlijk niet echt op te wachten.

Erg vervelend dat ik zo lang moet wachten op mijn Sonos spullen, ik zag dat er hier en daar wel wat problemen met Sonos waren, maar inmiddels is het bij veel winkels weer gewoon goed leverbaar en wordt het de volgende dag geleverd..

Reactie op mails ongeveer binnen een dag en vooral vriendelijk.

Scorekaart voor tink.nl