123inkt.nl

Op zich prima geholpen en geïnformeerd via webcare. Uiteindelijk besloten om, indien daadwerkelijk op voorraad, een printer en extra toner te bestellen. Nadrukkelijk gevraagd of de printer op voorraad was. Daarna nog er achteraan gebeld en men ging op vrijdagmiddag de bestelling gereedmaken voor verzending. De volgende dag blijkt alleen de toner verzonden. Van de printer geen spoor. Op mail wordt in het weekend niet geantwoord. Slechte zaak. Achter PostNL kan men zich niet verschuilen, want je krijgt een mail zodra zij zelf een barcode aanmaken. Als PostNL de zending vervolgens niet ophaalt kunnen zij er niks aan doen, maar dat is hier niet het geval.

Slecht. Als je beloftes doet, moet je ze waarmaken. Zeker als ik bestel onder de voorwaarde dat een product écht op voorraad is. Maar men checkt dat dan kennelijk niet en verkoopt maar gewoon.

Op zich prima en vriendelijk, maar je goede score wordt volledig tenietgedaan door het niet waarmaken van beloftes.

[update]

Na contact met de klantenservice bleek dat de printer inderdaad niet op voorraad was. Heb de printer inmiddels elders besteld. Omdat ik ook toner had meebesteld heb ik daar korting op gekregen. Als tegemoetkoming heb ik de toner met korting mogen houden ondanks de annulering van de bestelling van de printer. Dat is prima service. Toezegging dat het geld in 2-4 dagen weer is teruggestort. Als ze dat ook waarmaken verdient de klantenservice wel een goede beoordeling.

Goedemorgen, goed dat je dit kenbaar maakt. We kijken graag met je mee naar de bestelling van de printer. Graag ontvangen we van jou jper e-mail je klantnummer of postcode en huisnummer. De e-mail mag je sturen naar webcare@123inkt.nl. Groetjes, het team van 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk