AlgemeenZoals al vaker gemeld (en helaas door ons nu pas gelezen), neemt GSMweb tegenwoordig een loopje met zijn klanten. In het verleden hier 2x naar volle tevredenheid een telefoon besteld, dit keer is het een drama. Ruim 2 weken geleden een iphone mini blue besteld, volgens de site op voorraad. Daarna een bevestigingsmail ontvangen dat ze de bestelling gaan verwerken 'en zo snel mogelijk opsturen'. En toen werd het stil. Na 1 week gebeld; hij zou zaterdag komen. De maandag erna gebeld; hij zou vrijdag komen, vandaag gebeld en je raad het al; het toestel wordt pas over 2 weken bij hen geleverd.
De order geannuleerd, dus nu gaan we turven hoelang het duurt voordat het geld terug gestort wordt, als ik de andere reviews moet geloven kost ons dat 6 weken en 6 telefoontjes ;-(.
KOOP HIER NIET.
Edit 28/1 - ere wie ere toekomt; het geld is vandaag (dus redelijk snel) terug gestort, maar de telefoon was via coolblue al 5 dagen binnen. Gemiste kans voor gsmweb.
De mensen blijven vriendelijk en netjes, maar tasten blijkbaar volledig in het duister over de levertijden (of worden ook voor de gek gehouden...).