bol Plaza

Soms is de prijs van het product erg laag, wat een voordeel is.Ik kies vaak voor Bol.com vanwege de preferentiële prijs, maar ik heb geen antwoord op de dienst na verkoop (automatisch antwoord van de robot), en de klantenservice kan het probleem niet voor je oplossen. Onprofessioneel beheer maakt communicatie moeilijk. Ik heb een mobiele telefoon gekocht op Bol.com, maar het is mislukt. (Agent Nlightened B.V.) biedt geen garantieverbinding. Bij een andere aankoop vermeldde het item duidelijk dat het item de volgende dag kon worden ontvangen, maar het werd pas op de vijfde dag ontvangen en het was illegaal om zijn belofte na te komen.

De goederen werden niet geleverd binnen de door de handelaar beloofde tijd en de goederen werden traag en niet op tijd geleverd

Klachten en suggesties worden automatisch door de robot beantwoord De handelaars die op Bol.com staan ​​vermeld zullen de goederen niet op tijd leveren en de after-sales service is slecht, waardoor ze niet kunnen communiceren met de handelaars.

Scorekaart voor bol Plaza