AlgemeenIk heb ruim 2 maanden geleden The Frame via de Samsung Webshop besteld. Levering ging voorspoedig en de tv bevalt goed. GROOT nadeel is dat ik een gratis verwisselbare lijst zou ontvangen als actie bij deze bestelling. Dit is niet goed gegaan bij de eerste bestelling en nu wacht ik al geruim twee maanden op de lijst. Ik heb al tientallen keren contact gehad met de klantenservice en telkens wordt aangegeven dat ze het aan het uitzoeken zijn, vorige week leek er een ‘doorbraak’ en mocht (moest) ik eindelijk nog een keer al mn gegevens doorgeven om vandaag alsnog een ‘afwijzing’ te ontvangen met als bericht dat ik buiten de actieperiode heb besteld (dit is niet zo). Ik heb nog nooit zo’n kastje naar de muur klantenservice meegemaakt en zou niemand aanraden om iets via die webshop te bestellen.
VerzendingOp tijd en snel geleverd!
KlantenserviceBedroevend. Hele aardige mensen maar word constant van het kastje naar de muur gestuurd. Zij geven telkens aan dat ze het gaan oplossen en mij gaan terug bellen, dat wordt vervolgens niet gedaan. Daarom zelf maar weer teruggebeld (al minstens 15x) om weer hetzelfde aan te horen ‘we zijn het aan het uitzoeken’. Daarnaast al een paar meer gebeld dat ze een technische storing hadden, ook onbegrijpelijk voor zo’n techbedrijf. Ik heb nog nooit zulke slechte klantenservice meegedaan en vind het te gek voor woorden dat zo’n groot bedrijf zo’n klein probleem niet (snel) kan oplossen.