AlgemeenZeer slechte ervaring. In coronatijd een printer gekocht, die helaas toch niet nodig bleek omdat de oude het warempel weer begon te doen. De levering duurde een aantal dagen langer, maar natuurlijk geaccepteerd vanwege de omstandigheden. Retourneren via mijn vaste retourpunt was vervolgens niet mogelijk, door de sluiting en lockdown. Daardoor net buiten de retourtermijn even contact opgenomen. Er bleek geen mogelijkheid, SI Computers wil de printer niet retour nemen. Zeer matige service, omdat de verpakking niet eens open is geweest en het dus gaat om een product in volledige nieuwstaat. Voortaan maar weer gewoon via een betrouwbaar adres bestellen.
UPDATE: SI Computers heeft naar aanleiding van m'n review contact opgenomen. Ze hebben de printer alsnog retour genomen, waar ik erg blij mee ben. Het is daarna netjes afgehandeld, maar jammer dat dit in eerste instantie niet lukte.
Vertraging aan de kant van SI Computers moet worden geaccepteerd, andersom is er blijkbaar geen coulance mogelijk. Zeer slechte service in deze toch bijzondere tijd.
KlantenserviceDe medewerker is zeer star en voor geen rede vatbaar. Zwaar teleurgesteld in SI Computers.