Algemeenwebsite oogt ouderwets en druk, volgens mij ook sinds het begin niet meer aangepast, maar als het maar werkt...
Verzendingsnelle levering. vervangend product ook binnen 1 dag bezorgd tijdens coronatijden
Klantenserviceeen jaar geleden bij 123inkt een brother laserprinter besteld. ik kreeg telefonisch een aanbieding om een set huismerktoners
bij te kopen. prima, kon geen kwaad om een voorraad te hebben. toners drogen niet uit.
na een jaar is de originele toner op. dus even de huismerk geinstalleerd. echter herkent de printer deze niet. contact opgenomen met de klantenservice en foto''s opgestuurd. een vervangend exemplaar toegezonden gekregen welke wel werkt (ontwerp is wel wat anders, blijkbaar is de chip ook anders geworden). de levenslange garantie op huismerktoners is dus geen gebakken lucht, zeer tevreden over dus.
Hartelijk dank voor deze mooie review! Wij vinden het fijn om te lezen dat je onze klantenservice als prettig hebt ervaren. Bedankt voor het delen van je verhaal en we zien je graag terug bij de volgende bestelling. Groetjes, het team van 123inkt.