Gsmweb.nl

Op 3 november nieuwe IPHONE 12 PRO besteld. Er stond op de site dat deze uit voorraad leverbaar was. Na bestellen en geen bericht ontvangen heb ik gevraagd naar de leverdatum. Hierin werd vermeld 2-3 weken levertijd. Tussentijds zeer onvriendelijk contact en geen alternatieven geboden. Na 6 weken een screenshot gestuurd dat de GSM nog steeds op 'leverbaar uit voorraad' stond. Nu na 10 weken nog steeds geen telefoon ontvangen, terwijl ik er wel al voor betaal. Als klap op de vuurpijl; in de tussentijd ben ik verhuisd en willen ze mn leveringsadres niet aanpassen zonder uittreksel van de gemeente (terwijl netwerk operator het wel al heeft aangepast).

Kan ik ng geen oordeel over geven aangezien er na 10 weken nog steeds verzending heeft plaatsgevonden.

Erg slechte en onvriendelijke klantenservice. Daarnaast totaal niet behulpzaam en of leidinggevende aanwezig welke het probleem kunnen oplossen

Scorekaart voor Gsmweb.nl