HelloTV

Aanleiding
Ik was op zoek naar een Samsung The Frame en heb daarbij verschillende sites bezocht. Overal werd hier eigenlijk dezelfde prijs gehanteerd, niet echt spannend. Echter op de site van plattetv.nl werd er tevens een optie aangeboden voor een speciale korting. Mijn interesse was gewekt.

Contact
Ik heb vervolgens een mail gestuurd en daarin mijn belangstelling aangegeven voor genoemde televisie en dat ik geïnteresseerd was in de speciale korting. Al snel werd er een aantrekkelijke prijs geboden. Ook op de vervolg vragen daarna werd snel gereageerd. Daarnaast werden nog wat extra zaken aangeboden zoals een verzekering voor pixelgarantie en overige mankementen mochten deze blijken. Bij de pixelgarantie had ik voor mijzelf nog wel even de vraag of dit nou nodig is ja of nee. Hierop even contact gezocht met Samsung omtrent hun pixelgarantie. Het antwoord wat ik hier kreeg vond ik zo vaag, dat je het getouwtrek bij een dergelijk geval al voelt aankomen. Vandaar ook deze verzekering maar afgesloten. Bedrag stelde niet veel voor op de totaalsom en gaf mij een prettig gevoel.

Betaling en verzending
Na de mailwisseling werd alles voor mij in een winkelmandje gedaan, waar ik snel de betaling kon regelen via iDeal. Diezelfde dag werd alles overgebracht naar PostNL en de volgende dag werd de televisie netjes ingepakt en zonder beschadigingen bezorgd.

Zelf was ik ook nog op zoek naar een ander product. Hier was echter een langere levertijd voor bij Plattetv.nl . Maar gezien het feit dat de service zo goed was, heb ik toch dit product ook bij hen besteld.

Scorekaart voor HelloTV