AlgemeenAltijd gedacht dat Bol.com een top service had, maar daar ben ik achter gekomen.
Het lijkt er niet op hoe ze een garantie kwestie afhandelen. Koop je een Nespresso - Vertuo Koffiecupmachine en gaat deze binnen 2 weken kapot. Geen probleem denk je, opsturen en wordt wel gemaakt of je krijgt een nieuwe. Daar ben ik dus achter gekomen.
Als eerste zou hij dus gerepareerd worden. Dit heeft dus 6 weken geduurd voor ik antwoord over kreeg dat de Koffiecupmachine niet gerepareerd meer kan worden. Dus ik krijg het geld weer terug. Maar daar zit het hem nu net.
Heb het Koffiecupmachine gekocht met korting. 49,- euro. Dus ze willen mij 49,- euro terugstorten, maar daar heb ik nog geen nieuwe machine voor. Als ik een nieuwe Koffiecupmachine moet kopen moet ik op dit moment 99,- euro betalen en deze wordt ook aangeboden door bol.com zelf (geen parter verkoop) alleen dit apparaat heeft een andere kleur.
Dus ik moet maar even 50 euro meer betalen voor de zelfde Koffiecupmachine!!! Zo makkelijk denken ze er over. Bol.com hou je aan de "wettelijke garantie"!!!!!
Slecht komen niet met een oplossing, gaan wel "navragen" (of misschien ook niet) bij iemand die meer te vertellen heeft maar doorverbonden worden met iemand die de keuze kan en mag maken krijg je niet aan de telefoon! Ze laten de die vrouw, meneer het vieze werk op knappen!!!
Beste Jslot83,
Bedank voor je bericht. Vanochtend hebben wij telefonisch contact gehad met elkaar en zijn tot een gewenste oplossing gekomen.
Sheriva van bol.com