All In One Systems

Mijn eerste ervaring met deze voor mij dus nieuwe shop in de Tweakers pricewatch. Had ze nog niet eerder voorbij zien komen.
Product wat erg populair en lastig tot nauwelijks leverbaar is, hadden zij op voorraad. De bestelling op een werkdag s'avonds geplaatst.

De voorraadstatus (met specifieke voorraad aantallen) lijkt wel een beetje achter te lopen, want na het plaatsen leek de voorraadteller niet te veranderen.
Gelukkig niet achter het net gevist en is de order wel op tijd binnengekomen :)

Het product werd goed verpakt verzonden met GLS. De verzending is de eerstvolgende werkdag gebeurd. Via de transporteur kreeg ik een email met de tracking gegevens en deze is vervolgens binnen één werkdag afgeleverd (vanuit Belgie naar Nederland).

Omdat ik toch graag zeker wou zijn of ik niet achter het net had gevist (en of ik dus op tijd was met het plaatsen van mijn order); heb ik de volgende dag na het plaatsen van de bestelling een email gestuurd naar de klantenservice.

De bestelling had in mijn account inmiddels de status "Voltooid", maar er waren geen trackinggegevens beschikbaar. Om 17:06 de klantenservice gemaild en om 18:16 had ik al weer een antwoord. Dikke prima dus!

Scorekaart voor All In One Systems