HelloTV

Contact via de mail voor een "speciaal aanbod" tot aan betaling gaat razendsnel. Binnen 5 minuten telkens respons.

Dan begint het, producten staan op voorraad dus volgende dag in huis? Nee, want de aantallen op de site kloppen niet, deze komen (soms?) uit externe warenhuizen. Twee dagen later ontving ik een mail met een geschatte bezorgtijd van +- 8 werkdagen. Voor mij niet handig, dus wachten op alternatief aanbod via de mail. Vanaf dat moment neemt de reactiesnelheid aanzienlijk af. Ik stel zelf nog alternatieven voor, maar die blijken ook niet op voorraad. (Website blijft gewoon alles als op voorraad weergeven trouwens). Ik vind het prima als iets wat langer duurt echter is dit totaal niet transparant naar de consument.

Niet eerlijk met betrekking tot de levertijd. Via de chat wel geprobeerd tot een oplossing te komen maar loop daar, ondanks de vriendelijkheid ook vast. Ik wilde alleen het product dat op voorraad was, echter was deze nu in prijs verhoogd. Mevrouw via de chat geeft aan dat de deal van een paar dagen niet meer geldig is. Leuk, maar de "deal" was ook levering de volgende dag. Order dus helaas geannuleerd.

Een A tot Z verzekering "aanbieden" vind ik ook niet meer van deze tijd, dat zou gewoon service moeten zijn.

Scorekaart voor HelloTV