Kamera Express België

Via via kwam ik in contact met Kamera Express voor de aanschaf van een nieuwe monitor voor het creëren van grafisch ontwerpen en websites. De review over de BenQ monitors had me tot dit type geleid.
De website van Kamera Express bood me onmiddellijk de correcte info en prijs. Te lezen dat er ook een ‘fysieke’ shop in de buurt is, overtuigde me van deze aankoop. Bovendien te merken dat ik ook van 5 jaar garantie kan genieten, is een sterk argument natuurlijk!
De monitor werd perfect volgens afspraak dag nadien geleverd en overtreft intussen meer dan de verwachting!

De monitor zat - gelukkig maar - erg goed verpakt. Als ik zag hoe de courierdienst ermee omging ...!? De monitor lag schuin tegen en tussen een warboel van andere dozen gewoon los in de bestelwagen. PostNL moet toch dringend wat gaan doen aan hun aanpak. Als je dit vergelijkt met andere bezorgers is er toch wel ‘n opmerkelijk verschil...!
En ja, die keuze maakt de handelaar. Als klant is dit een deel is van de uitstraling die de handelaar bij je achterlaat en die je ook ‘noteert’!

Alles verliep via de website. De klantendienst tot hiertoe nog niet aangesproken of nodig gehad.

Scorekaart voor Kamera Express België