Rhinocamera

Canon eos 80d + 18-55mm f3.5-5.6 Is STM +gratis batterij
In november 2020 een Canon D80 aangeschaft. Toen mijn keuze eenmaal op deze camera was gevallen, op zoek gegaan naar een leverancier. Al snel kwam ik uit bij Rhinocam. Een voor mij onbekende leverancier met een goede prijs. Zeker voor de combinatie canon D80 body met een standaard canon 18 x 55 lens + extra batterij. Dus eerst even de recensies doorgenomen. Vervolgens eenvoudig via de website besteld en betaald. Via mail netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Spullen in goede orde ontvangen en inmiddels druk met het wennen aan de camera (Met een via FB marketplace gekochte 55 - 250 mm lens)
Toch iets anders dan mijn analoge camera's uit mijn jeugd. Komt goed, de 1e resultaten zijn veel belovend.
Ik kan Rhinocam aanbevelen

De levering was iets vertraagd door de bezorgdienst. Na contact met Rhinocam snel opgelost

Rhinocam reageerde erg snel op mijn vraag waarom het pakket niet op de opgegeven datum geleverd was. Binnen en dag geleverd

Scorekaart voor Rhinocamera