Kamera Express België

Kamera Express is met de jaren mijn referentie winkel geworden voor fotografie. De prijzen zijn tot nu toe altijd correct en het personeel in de winkel is vriendelijk en staan altijd met antwoorden klaar.
In geval van een defect dan wordt daar nooit moeilijk over gedaan en wordt het snel en klantvriendelijk afgehandeld. Plus ze hebben enorm veel in stock of snel beschikbaar indien je het besteld. Ik ga de bestellingen altijd afhalen in de winkel en moet zelden wachten.
En ik apprecieer ten zeerste de persoonlijke aanpak van het personeel en de adviezen die ze geven zonder het gevoel te krijgen dat ze moeten verkopen. Dit is ook de reden waarom ik blijf terugkeren.

De bestellingen zijn altijd snel beschikbaar en de opgegeven levertijd sluit goed aan bij de realiteit.

Problemen met producten worden altijd snel en klantvriendelijk afgehandeld, zonder er moeilijk over te doen. Ik ervaar dat de klant hier echt centraal staat en ik apprecieer dat ten zeerste.

Scorekaart voor Kamera Express België