Hallo TweakersIsMyName,
We betreuren het ten zeerste dat je bestelling bij ons niet vlot is verlopen.
Je hebt door een logistieke fout een verkeerd pakketje ontvangen. Dit komt natuurlijk ontzettend zelden voor en het spijt ons dat jij dit hebt moeten ondervinden.
Om je zo snel mogelijk verder te helpen, vragen wij inderdaad om een foto van de ontvangen artikels, inclusief de doos en de pakbon op te sturen - natuurlijk niet van de ontbrekende artikels. Op die manier kunnen wij overzicht krijgen van de situatie en bepalen wat er is foutgelopen, wie er aansprakelijk is en hoe we deze het snelst kunnen oplossen met het oog op jouw tevredenheid.
Qua bereikbaarheid zou er eigenlijk geen probleem mogen zijn. Onze gemiddelde antwoordtijd bedraagt minder dan 24 uur, uitzonderlijk iets langer tijdens heel drukke periodes - daar vragen we dan ook om begrip naar onze klanten toe en geven we op het contactformulier alsook in de bevestigingsmail aan dat de reactie iets langer op zich zou kunnen laten wachten. Hoe dan ook kan iedereen steeds op een reactie binnen de 48 uur rekenen tijdens de werkuren. Je kunt vanaf nu ook steeds via de chatfunctie rechtstreeks met ons communiceren tussen 10 en 16 uur.
We verontschuldigen ons nogmaals voor het ongemak en willen je op het hart drukken dat we ernaar streven om iedereen zo spoedig mogelijk verder te helpen.
Vriendelijke groetjes
Jouw tink-team