Algemeen10 dagen geleden bestelling geplaats van 2 artikelen via de webshop die op voorraad zouden zijn. Gezien de drukte op dit moment bij met alle online bestellingen kan je natuurlijk verwachten dat het niet direct de volgende dag wordt geleverd. Maar voorraad artikelen in 10 dagen leveren lukt blijkbaar ook niet.
De door mij bestelde artikelen staan nog steeds op voorraad op de website, maar zijn nog steeds niet verzonden. Van de klantenservice wordt je ook niets wijzer, die geven aan dat mijn order in het verwerkingsproces zit en dat ik mijn mailbox maar in de gaten moet houden voor de t&t link.
Alles wat ik de afgelopen weken bij de diverse shops heb besteld was of de volgende dag binnen, in een enkel geval een dag later. Maar dit? Ook gezien het totale gebrek aan status updates, of überhaupt fatsoenlijke communicatie vind ik echt erg treurig.
Voorraad artikelen kunnen blijkbaar niet in 10 dagen worden verzonden. Bijzonder slecht. Ik hoop dat de bestelling ooit nog deze kant op komt.
KlantenserviceKansloos. Kunnen inhoudelijk geen antwoord geven op je vragen. Mailtjes worden automatisch beantwoord. Telefonisch contact opnemen is ook een drama. Duurt lang voordat je iemand aan de telefoon krijgt, en inhoudelijk kom je er ook geen steek verder mee.