HiFi Klubben

Betreft filiaal Hilversum. Ik kom al meer dan 30 jaar in deze winkel (voorheen RAF) en heb daar altijd hifi-apparatuur en tv's gekocht. De laatste jaren kocht ik hier vooral Sonos en andere audio. Dit jaar ben ik twee keer in de winkel geweest i.v.m. de aankoop van Sonos-speakers. De laatste keer was de dag voor Black Friday, toen o.a. Hifi Klubben zelf, Bol en MediaMarkt een aanbieding hadden: Beam voor €299,-.

Twintig minuten nadat ik de aanbieding op de site zag, stond ik in de winkel. Daar hoorde ik direct dat ze 'm niet voor die prijs wilden leveren. Ik heb ze gewezen op de prijs die op hun site stond, maar die was inmiddels verhoogd. Daarop aangegeven dat ik een screenshot van die prijs had. Dat maakte niet uit: ze hielden de verhoogde prijs aan. Vreemd, maar dan over een andere boeg: jullie bieden een prijsgarantie (price match). En daarin staat crystal clear dat ze de prijs van o.a. Bol en MediaMarkt matchen. Dat wilden ze ook niet doen.

Dit jaar ben ik eerder bij hen geweest om de Move aan te schaffen. En toen wilden ze ook geen price matching doen. Beide keren heb ik hen gewezen op hun eigen voorwaarden op de site. Maar no go. En beide keren waren ze bijzonder onverschillig en de laatste keer zelfs onvriendelijk.

De price matching is dus een leugen en de servicegerichtheid wat mij betreft beneden peil. Ik kom hier dus nooit meer.

Direct na mijn ervaring een klacht ingediend, maar die is na drie weken nog niet behandeld.

Scorekaart voor HiFi Klubben