AlgemeenIk was al een tijd op zoek naar een mooie aanbieding voor een nieuwe 65 inch OLED televisie. Op de website van de Black Friday deals gebruik gemaakt. Zoals aangegeven heb ik nog een flinke extra korting gekregen!
Ik werd, via de chat, prima en vakkundig geholpen door Rob. Op al mijn vragen een adequaat antwoord. Daarop een offerte laten opstellen. Na twee dagen besloten om de TV te kopen. Wederom werd er uitgebreid de tijd genomen om de bestelling af te ronden.
Nu twee weken later is de TV bezorgd op de, via WhatsApp, afgesproken tijd. Zoals afgesproken heb ik samen met de vriendelijke bezorger de TV voorzichtig uitgepakt en en aangesloten. Hij gaf me nog een paar tips en voila, nu staat er een prachtige TV te pronken in de huiskamer. Even afrekenen en de bezorger nam afscheid en ging er weer vandoor in zijn zwarte onherkenbare bestelbus.
Al-met-al heel tevreden over het hele traject. Ze zijn al hun beloften nagekomen, ik ben vriendelijk te woord gestaan en hoop vele jaren te kunnen genieten van deze prachtige aanwinst!