Algemeentis een webshop, het zou jammer zijn als hun bestelproces niet werkt. WAARDELOZE WINKEL KOOP ER NIKS
Verzending4 maanden wachten om dan uiteindelijk de order te moeten cancelen.
KlantenserviceIk had enkele fans besteld die na een 3-5 dagen beschikbaar zouden zijn. nu zijn we bijna 4 maanden verder en heb deze nu geannuleerd. Niet 1 keer hebben ze mij gecontacteerd om mij enige toelichting te geven hoe het komt dat het zolang duurde. ERG ONVRIENDELIJKE WINKEL DIE GEEN MOER GEEFT OM HUN KLANTEN. Ik heb nu zels mijn account laten verwijderen en ga er absoluut nooit meer terug. Als ze denken dat ze de enige winkel zijn die dit product aanbied zijn ze ernaast.
Beste S.,
Dank u voor uw review.
We hebben u regelmatig geantwoord over de wachttijd en vertraging van de levering.
Naar onze beleving hebben we u altijd netjes en vriendelijk beantwoord met eerlijke informatie dat we tot onze beschikking hebben.
Wat vond u onvriendelijk en waaruit zou blijken dat we geen moer om onze klanten geven?
We zouden dat graag van u willen vernemen, u kunt ons dat mailen of in uw review plaatsen.
Zoals uitgelegd per e-mail, betreft het een pre-order product en kan de wachttijd onverwacht zijn en langer duren dan normaal, hiervoor zijn wij afhankelijk van de fabrikant.
U kunt uw bestelling op elk moment annuleren als u niet wilt wachten en we hebben u een volledige terugbetaling aangeboden en dat hebben we meteen gedaan nadat u deze had bevestigd.
U hebt overigens vele bestellingen geplaatst vóór deze pre-order en al deze bestellingen zijn binnen enkele dagen bij u geleverd, we zijn o.a. daarom wel verrast met deze review.
We vinden het jammer dat u deze ervaringen niet mee neemt met uw review.
Hoe dan ook, we wensen u het beste en hopen dat u de fans alsnog snel kunt verkrijgen via een andere kanaal.
Team HighFlow