tink.nl

De kwaliteit van een (web)winkel wordt m.i. bepaald door de verlening van de service. Ik heb bij Tink een set Tado met Smart Thermostaat, bridge en twee thermostaatkranen en een Tado set met vier thermostaatkranen gekocht. De website en het bestelproces verlopen voorspoedig, evenals de bezorging.

Gewoon netjes en correct geleverd.

Bij de installatie, minder dan twee weken na ontvangst blijkt 1 thermostaatkraan niet te werken. Een typisch geval van DOA. Kennelijk komt dit weinig voor bij Tink want ik kon een RMA service nergens op de website vinden, wat natuurlijk ook aan mij kan liggen. Dan maar een e-mail gestuurd en na twee dagen krijg ik een e-mail terug dat ik de gehele set moet terugsturen, ik mocht zelf beslissen welke set ik zou retourneren. Uiteindelijk besloten om de startset te retourneren omdat ik het loshalen van de reeds geplaatste thermostaatkranen niet zag zitten. Na twee dagen kreeg ik het retourformulier gemaild met de mededeling dat het omruilproces of reparatie van de thermostaatkraan twee weken kan gaan duren. Ik laat graag aan de lezer over om hierover een oordeel te vellen. Ik begrijp de logica niet van het terugsturen van het hele pakket in plaats van de defecte kraan.
Ik ben benieuwd hoe lang ik moet wachten op een nieuwe of gerepareerde set of kraan. Vandaar mijn slechte beoordeling van het RMA-proces, niet de vriendelijke toon van e-mails.

Scorekaart voor tink.nl