AlgemeenBestellen en betalen ging snel, maar jammer dat er geen optie is voor betaling achteraf en het betalen met de meeste betaalmiddelen ook extra kost. Ik moest € 3,42 extra betalen om met creditcard te mogen betalen. Bizar. Niet van deze tijd. Bereken dat dan in je verkoopprijs door. Helaas ging alles na dat proces totaal slecht.
VerzendingLevertijd was een issue. Er staat duidelijk voor 20 uur besteld, dan morgen geleverd. Niet dus. Bij lange na niet zelfs. Ik had op (expres na Sinterklaas) zaterdagavond besteld en kreeg het woensdag pas geleverd. Ze maken een zendinglabel op tijd aan maar geven dan de te verzenden producten niet af aan de post. Daardoor blijft de Track & Trace op "zending nog niet ontvangen door Post.nl" staan. 4 Dagen wachten vind ik tegenwoordig veel te lang. Vooral voor een bestelling van bijna 200 euro. Er is ook niets over een vertraging gecorrespondeerd. Als je je eigen belofte niet waar kunt maken vanwege drukte, prima, maar haal die belofte dan tijdelijk van je website af.
Vervolgens komt de luchtreiniger aan, in zijn eigen doos. Geen beschermende doos eroverheen, gewoon die dunne niet-beschermende doos met veel tape en label erop geplakt. Onmogelijk om zo cadeau te geven.
Het artikel (Xiaomi Mi Air Purifier 3H) zelf werkt ook niet naar behoren, Hij blijft een perfecte luchtkwaliteitswaarde van 001 aangeven waardoor de Autostand nooit aanspringt en het alleen handmatig te starten en eindigen is. Dit ligt echter niet aan de verkoper maar is een veel voorkomend probleem volgens de forums, voor dit merk luchtreiniger