123inkt.nl

Zakelijke klant, en een veel gebruikte printer ging kapot. Een webshop opgezocht die op hun website aangaf dat het artikel op voorraad was en het dezelfde dag nog zou versturen. 123inkt.nl voldeed hieraan, en adverteert hier zelfs groot mee.

Men kon dus niet aan de gemaakte afspraak voldoen (op de afgesproken datum leveren). Ik kreeg de volgende dag dus doodleuk een mailtje dat de printer pas volgende week ergens geleverd ging worden.

Eerst geprobeerd te bellen, maar niemand te pakken kunnen krijgen.

Nadat ik dan maar gemaild had dat ik de bestelling wilde annuleren (ik had de printer al elders besteld, want ik had snel een nieuwe printer nodig, en niet volgende week) kreeg ik binnen 2 uur een mail terug met de bevestiging, en dat m'n geld binnen 4 dagen teruggestort zou gaan worden. Vandaar op dit onderdeel 3 sterren.

We begrijpen dat dit geen prettige situatie is, goed dat je dit kenbaar maakt. Jammer om te lezen dat de printer toch niet direct leverbaar was. Fijn dat onze klantenservice het annuleringsverzoek in orde heeft gemaakt. Onze excuses voor het ongemak. Groetjes, het team van 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk