AlgemeenAlles snel in orde ontvangen. Ik had een netwerkkaartje besteld maar het was niet de goede versie dus niet compatibel met mijn moederbord. Helaas terug moeten sturen. Van de retour ontvangstbevestiging tot het terugstorten van het aankoopbedrag heeft een volle maand geduurd. In de retour ontvangst bevestiging wordt aangegeven dat ze binnen de wettelijke 14 dagen terugstorten maar dit is dus niet het geval. Geen communicatie waarom dit zo lang duurde.
VerzendingHet kaartje kwam in een kartonnen envelop zonder extra bescherming.
KlantenserviceVan de retour ontvangstbevestiging tot het terugstorten van het aankoopbedrag heeft een volle maand geduurd. In de retour ontvangst bevestiging wordt aangegeven dat ze binnen de wettelijke 14 dagen terugstorten maar dit is dus niet het geval. Geen communicatie waarom dit zo lang duurde.
Wij waarderen uw review, maar laat alstublieft de feiten, feiten zijn. Het heeft precies 23 dagen geduurd voor de terugebetaling. Helaas is het natuurlijk buiten de wettelijke termijn waarvoor onze excuses. Door de drukte rond de Black Friday week, is de administratie helaas niet toegekomen aan het klaarzetten van uw terugbetaling. We hadden iedereen nodig voor de drukke week. Wij zullen hier intern onze procedures op aanpassen en leren van uw suggesties.