Amazon.nl

Bestelling lijkt heel simpel. Ik had al een artikel in mijn winkelmandje en daar nog een artikel aan toegevoegd. Door naar bestellen en klaar.

Bevestiging van de bestelling ontvangen echter zat daar maar 1 artikel bij. Het 2e artikel stond niet vermeld. Nergens is vervolgens snel even contact informatie te vinden om na te gaan waarom de bestelling niet compleet is.

Uiteindelijk lukte het mij om de klantenservice te contacteren. Die kon geheel geen 2e artikel terugvinden in mijn bestelling. Maar deze was toch echt wel toegevoegd. Men wist mij te melden dat als een item prompt niet voorradig is deze dan direct (ook tijdens je bestellingsprocess) wordt verwijderd. Dit is blijkbaar gebeurd. Als Prime lid mag je volgens Amazon extra service verwachten. Dus ik vroeg okf het artikel dan alsnog besteld kon worden. Dit was niet mogelijk ik moest maar gewoon wachten. Daarom bestelling en ook direct Prime maar geannuleerd.

Scorekaart voor Amazon.nl