AlgemeenBestellen gaat heel simpel en snel via hun site. Daarna loopt echter alles mis. Je komt er al snel achter dat hun "voorraad status" totaal niets zegt, die staat gewoon voor alles op "op voorraad". Niets is echter minder waar.
VerzendingEr is niets geleverd. Vraag me af of ze uberhaubt ooit iets gaan sturen.
KlantenserviceProfiteurs.
Ik wist niet dat dit soort bedrijven nog bestonden. Ik heb een Vodafone abonnement met een iPhone 12 mini besteld. Daar stond (en staat!) bij: uit voorraad leverbaar 1-2 werkdagen.
Dat bleek dus niet te kloppen: na 4 werkdagen heb ik gebeld. Toen werd me verteld dat ze binnen twee dagen binnen zouden zijn. Na twee dagen weer gebeld: duurt nog twee weken.
Vooral de manier waarop de klantenservice je te woord staat stuit mij tegen de borst. Ze nemen letterlijk al zuchtend op, en je hoort aan alles dat ze liever helemaal geen klanten aan de lijn hebben.
Dit in combinatie met de beloftes die telkens niet kloppen deden mij beslissen om mijn order binnen de wettelijke termijn te annuleren. Geen probleem om eventueel wat langer te wachten, maar dit bedrijf schat ik zo in dat ze helemaal niet leveren. Ook wil ik geen zaken doen met een bedrijf die haar klanten zo te woord staat.
Daar lijkt men echter niet van gediend: aan de telefoon werd men plots nóg onbeleefder. Vooral toen ik niet in wilde gaan op het voorstel voor een cashback.
Op mijn mail om de bestelling te annuleren (inclusief het door hen vereiste formuliertje) krijg ik als reactie nogmaals een voorstel voor een cashback. In die mail wordt niet meer gesproken over annuleren. Vervolgens heb ik daar op gereageerd en nogmaals aangegeven dat ik absoluut geen cashback wil en gewoon wil annuleren. Ook heb ik er achteraan gebeld om te zien of ze de mail hebben ontvangen. Dat hebben ze, maar ik krijg er nog steeds schriftelijk geen reactie op.
Het contract afsluiten kreeg ik binnen een uur bericht van. Opzeggen lijkt ze niet te lukken binnen de twee weken.
Mijn vermoeden is dat GSMWEB op deze manier heel veel mensen een contract door de strot duwt: sorry meneer, de twee weken bedenktijd is inmiddels verlopen. We hebben niets van u gehoord...
Ik heb inmiddels nog 1 dag voordat de termijn is verlopen. Ik ga dus maar een aangetekend schrijven sturen en contact opnemen met mijn rechtsbijstandsverzekering...
Walgelijk bedrijf. KOOP HIER NIETS!