Wehkamp

Mooie webshop, prima prijs en aan duidelijkheid laat het niets te wensen over!

Je bestelt een laptop, rekent die af en krijgt keurig de melding dat die de dag erop geleverd wordt, zelfs met tijdslot; tussen 14:00 en 18:00.

Je neemt ervoor vrij, verliest daardoor inkomen, maar je hebt de laptop nodig.

Wehkamp meldt op haar website dat mocht onverhoopt de laptop toch niet geleverd kunnen worden, ze je dat d.m.v. mail of SMS laten weten.

Gelukkig blijft het stil, dus de laptop komt, of toch niet?

11-12 UPDATE & SAMENVATTING: De laptop wordt niet verzonden op de tijd zoals aangegeven en waarvoor een middag vrij genomen. Wehkamp meldt dat niet, daar moet je zelf achteraan.

Die laptop komt nooit, zoals je al begrepen had. Net zoals het SMS-je of de mail dat het niet gaat lukken, ook niet komen.

Voor niets vrij genomen, voor niets gewacht. De verzendstatus staat om 18:00 uur nog steeds op : "We hebben je bestelling ingepakt en klaargezet".

Dan gaat levering tussen 14:00 en 18:00 zoals de website beweert niet lukken natuurlijk.

11-12 UPDATE & SAMENVATTING: terwijl de laptop nog niet was opgehaald bij Wehkamp door DHL werd de bestelling geannuleerd. Een 2de keer een dag vrij nemen om te kijken of er dan geleverd zou worden zat er niet in. Dan verwacht je dat Wehkamp hem ook niet meer laat ophalen door DHL en de laptop direct crediteert. NEE, Wehkamp's medewerkers spreken mekaar tegen. Laten de laptop wél ophalen bij Wehkamp maar niet leveren (annulering immers), en wachten onnodig met crediteren tot zij de laptop terug hebben. 10 dagen totaal €999,- weg, 1 middag vrij genomen voor niets. Zo werkt dat schijnbaar bij Wehkamp.

De dame aan de lijn is aardig als ik bel dat ik de laptop niet meer van Wehkamp wil, niet nog een dag thuis blijf om af te wachten, mogelijk weer voor niets.

Ze begrijpt dit, is vriendelijk en probeert in het systeem voor mij de bestelling te annuleren. Dat lukt niet in het systeem meldt ze.

Als ik vraag of ze i.i.g. mij de bevestiging wil mailen dat ik geannuleerd heb, dan is het antwoord: 'wij mogen dat niet mailen".

Gelukkig nemen we hier net als bij Wehkamp de gesprekken op, geven dat ook netjes aan. Dat achteraf 'dingen maar duidelijk zijn' zeg maar. De laptop wordt nu naar een DHL-punt gestuurd trouwens, zodat die automatisch na een paar dagen weer retour gaat meldt de vriendelijke jongedame.

Nou, we gaan zien of de € 999,- die betaald zijn, zonder slag of stoot retour gaan. Ik neem een voorschot als ik zeg dat ik denk dat daar ook nog wel wat te verbeteren zal zijn. Als dat wél heel goed gaat dan werk ik de review bij.
Grijp je kans Wehkamp!

1-12 TOEVOEGING: Keurig een reactie van Wehkamp; mogelijk allemaal wat sneller door de review hier.

De order zou nu opeens wél geannuleerd zijn in hun systeem en de betaalde € 999,- ongeveer 3 dagen na verwerking van 7 dagen, worden terugbetaald.

Dat kan natuurlijk sneller. Een laptop die nooit van mij is geweest, niet wordt geleverd zoals in de statusupdates steeds wordt vermeld, niet gecommuniceerd zoals ze zelf zeggen en dan geannuleerd, die kan je prima DIRECT terug betalen. Ze hebben die laptop immers zelf nog in beheer.

Een verzoekje daartoe ingediend. Zal wel niet gebeuren denk ik. Als de centjes met 10 dagen wel weer op rekening staan dan mogen we blij zijn. Betalen ze eerder terug dan meld ik dat ook vanzelfsprekend hier.

Goedenavond, Bedankt voor uw review. Ik help u graag verder. Zou u een mail willen sturen met uw klantnummer, geboortedatum en omschrijving naar socialmedia@wehkamp.nl?

Dan nemen we uw bericht zo spoedig mogelijk in behandeling.

Webcareteam Wehkamp

Scorekaart voor Wehkamp