AlgemeenOp Black Friday een set speakers besteld, die 's middags volgens de site op voorraad waren (voor 21:00 uur besteld, morgen in huis). Na de bestelbevestiging niets meer gehoord. Maandag erop via de chat contact opgenomen, om te horen dat ze toch niet op voorraad waren. Excuus: "de site houdt geen rekening met gereserveerde voorraad". Op dat moment stonden de speakers nog steeds als 'op voorraad' op de site. Op nijn vraag of ik ze af kon halen bij de winkel in Utrecht, waar ze ook op voorraad zouden moeten zijn: nee, want dat was ook gereserveerde voorraad en klopte dus niet.
Het gesprek eindigde met de vraag of ze nog besteld moesten worden bij de leverancier. Het feit dat ik ze besteld en betaald had was kennelijk niet voldoende om duidelijk te maken dat ze besteld moesten worden ... Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik moest antwoorden op die vraag.
Vriendelijk en relatief snel contact via de chat, maar inhoudelijk niet heel sterk. Waarom moet ik expliciet aangeven dat ze besteld moeten worden?