bol

Het plaatsen van de bestelling ging vlot en simpel. Ik werd keurig via de mail op de hoogte gehouden en ontving een track & trace, zodra het product in Nederland was. Jammer genoeg staat er nergens vermeld op de productpagina of een third party seller op Bol.com uit NL of BE komt. Dat had ik graag in één oogopslag gezien. Door op de verkoper zelf te klikken kreeg ik (later) te zien dat het om een bedrijf in België ging. Op de productpagina zou je dit bv aan kunnen geven met een NL of BE vlaggetje. Helaas was het product bij aankomst intern beschadigd en maakte een hoop rare geluiden bij het afspelen. Ik vermoed dat het een refurbished product betrof, omdat de laatste firmware update al geïnstalleerd was. Dat is nogal vreemd voor een product dat al een paar jaar oud is. Het werd echter aangeboden als nieuw. Daar kan ik Bol niet de schuld van geven, maar het bedrijf had dit zeker moeten vermelden. Het retour zenden ging zonder problemen en ik had snel mijn geld terug.

Ik had het bestelde product binnen één werkdag in huis, en dat vanuit België. Ik had hier en op Trustpilot gelezen dat het niet altijd zo soepeltjes gaat, maar ik heb geen problemen ondervonden. DHL Parcel wist zelfs mijn voordeur te vinden! Ik woon in een appartementencomplex zonder lift en meestal, als de bezorger trappen op moeten lopen, krijg je een 'niet thuis' bericht en geven ze het af bij een servicepunt. Het product had wel 3x in de doos gepast waarin het werd geleverd, maar de boel werd op zijn plek gehouden met plastic luchtkussens. Wel jammer dat daarmee alleen de bovenkant van de doos is beschermd en niet de zijkanten en de onderkant. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat een prodcut flink door elkaar wordt gerammeld als het lang onderweg is.

Alles ging via de mail, maar het was duidelijk en snel opgelost. Het terugstorten van het betaalde bedrag ging ook vlot, nadat ik een bevestiging via mail kreeg dat ze het product hadden ontvangen. Binnen één dag (van de beloofde drie werkdagen) stond het weer op mijn rekening.

Hartstikke bedankt voor je complimenten!😃

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk