HelloTV

Na enkele malen overleg werd mij een scherpe prijs geboden op donderdag 26 november om 15.00 uur voor een LG OLED48CX6LB. Bij acceptatie van het geboden bedrag werd mij nog een A-Z service pakket aangeboden dat ik ook kon regelen voor een speciale prijs en last but not least nog een artikel voor het poetsen van het scherm van de TV. Dus een topaankoop met de juiste verzekering en dat op enkele uurtjes tijd perfect geregeld. Het was bijna niet te geloven hoe snel er een reactie kwam op mijn gestelde vragen om de prijs aan te passen. Werkelijk een superdeal. Platte TV, de TV-winkel van NL, top bedrijf!

Donderdag 26 november om 16.00 uur betaald en vrijdag om 11.00 uur stond de TV bij ons in de woonkamer uitgepakt door de bezorger en gecontroleerd en ook meteen met een foto vastgelegd. Gewoon super klasse.

De klantenservice van Platte TV NL is werkelijk super snel en heel vriendelijk en eveneens ook kundig op het antwoorden van allerlei gestelde vragen. En dat geeft de klant toch een idee, hier is de klant nog koning.

Beste Rene,

Goed nieuws!

Met het plaatsen van uw review heeft u meegedaan aan onze actie waarmee u elke maand kans maakt op het winnen van €100 en wij mogen u feliciteren, u heeft gewonnen in de maand November.

Als u ons via contact@plattetv.nl even uw ordergegevens toe wilt sturen dan gaan wij het verder voor u regelen.

We zien uw reactie graag tegemoet!

Tim
PlatteTV