Enjoy2day

OP zoek naar Windows 10 om te installeren op nieuwe PC kwam ik terecht op deze website, eerste twijfelde ik wat , maar riskeerde me toch. En geen enkel moment beklaagd. Windows kwam wat later aan dan gepland maar door de schuld van PostNl, en kreeg daardoor upgrade naar Windows 10Pro, en tevens zeer goeie begeleiging gekregen tijdens het installatieproces

Mc afee werd heel vlot afgeleverd via digitale sleutel, die ik een maand later opvroeg en 5 minuten daarna was alles afgehandeld. Windows 10 kwam wat later aan dan gepland alhoewel het dezelfde dag verzonden werd. Maar enkele haperingen bij Postnl beslisten daar anders over. Maar de service van Enjoy2day was ondertussen wel heel goed.

Wat problemen bij de installatie daar het de eerste maal was dat ik dit zelf deed, maar kreeg alle steun van de medewerkster om alles tot een goed einde te brengen. Een absolute aanrader op dit vlak en alles gebeurde zeer vlot en met veel geduld.

Scorekaart voor Enjoy2day