HelloTV

Ik was op zoek naar een Sony OLED TV. Was er nog niet uit of ik de 55 of 65 inch zou willen, maar wel voor beide een offerte gevraagd bij PlatteTV.nl. Keurig snel een mail terug met een fijne prijs, nog even een dagje over geslapen en het internet afgezocht om uiteindelijk voor de aanbieding van de 55" te gaan. De aanbieding bij deze winkel was de goedkoopste die ik kon vinden, ook na contact te hebben gehad met andere (Nederlandse) winkels. Daarnaast zat er op de Sony nog een cashback dus snel besteld.

Rond 16:00 de bestelling geplaats via de mail en direct betaald, niet veel later kreeg ik al een PostNL Extra@hHome mailtje met een bezorgvenster. De volgende dag kon je keurig volgen hoeveel adressen de bezorger nog langs moest en het windows was een halfuur. Keurig op tijd kwam de bezorger. TV was niet speciaal ingepakt, afgezien van de originele doos, maar dat lijkt mij persoonlijk ook voldoende.

Het nodige aantal mailtjes verstuurd en er werd elke keer keurig supersnel en netjes op gereageerd, voelde goed. Ik zag echter 2 dagen na dat ik de TV had ontvangen dat mijn TV liefst 225 euro goedkoper in de aanbieding was bij PlatteTV als Pre-Black Friday deal. Mijn naieve ik had het idee dat mijn aanbieding hier al onder viel, helaas niet. Vrijdagmiddag rond 16:00 een mail gestuurd met een bedankje voor de TV en in die mail heb ik de aanbieding nog genoemd. Tot mijn verbazing kreeg ik een mail terug dat ze het verschil zouden terug betalen. De hele ervaring met de medewerker van PlatteTV zorgt er voor dat ik een goed gevoel heb over gehouden bij deze winkel en dan voornamelijk de service en de manier waarop ze contact hebben gehad. Onwijs blij met de TV dankzij deze winkel!

Ik zie een boel positieve ervaringen met PlatteTV en ook wat negatieve, ook 1 van mijn collega's had een negatieve ervaring in het verleden, ik heb echter alleen maar hele positieve gevoelens gekregen tijdens en na mijn bestelling.

Scorekaart voor HelloTV