AlgemeenHP all-in-one besteld, zou de volgende dag geleverd worden, na 3 dagen nog geen levering, ja meneer we zijn hem 'intern' kwijt, klanten service gebeld en order geannuleerd, ja meneer ik mail uw zo de bevestiging, geen bevestiging ontvangen en ja hoor 6 dagen na de order geplaatst te hebben staat DHL voor de deur met de bestelling, kon hem helaas niet weigeren want dan zouden de andere pakketten ook retour gezonden worden, waren Sinterklaas cadeaus, na diverse mails gestuurd te hebben geen enkele reactie mogen ontvangen van de HP store, je moet steeds zelf contact met ze opnemen, pakket gaat nu retour, weer 48 uur wachten op retour label.
Mijn ervaring met deze webshop is dus erg slecht, vooral betreffende de communicatie naar klanten toe, ze nemen zelf geen enkel initiatief om te communiceren terwijl er staat vermeld dat ze binnen 48uur contact met je opnemen, na 3 mailtjes geen enkele reactie van hun zijde.
Mij zijn ze als klant kwijt!
Te laat geleverd, op de site staat dan dat het pakket onder weg is, maar er is dan (in mijn geval) alleen een label aangemaakt en dit label is dan electronisch naar de bezorgdienst verzonden
KlantenserviceGeen communicatie naar klant toe, initiatief ligt bij de klant
Beste Mevito,
Vervelend om te horen dat uw ervaring met de HP store niet is verlopen zoals u van ons kan verwachten. Heeft u een ordernummer (begint met SCEO) voor mij? Dan kan ik checken waarom uw email nog niet is beantwoord.
HP Online Store